Wie zijn we

Dr. Bernaerts liep humaniora in het Xaveriuscollege te Borgerhout waar hij afstudeerde in 1986. Hij behaalde het diploma Geneeskunde in 1993 (Magna Cum Laude) aan de K.U. Leuven, waarna hij startte met de opleiding Chirurgie gedurende 6 jaar.

Tijdens deze 6 jaar werkte hij als assistent Chirurgie in Mechelen (Onze-Lieve-Vrouw ziekenhuis), in Exeter (Royal Devon & Exeter Hospital, Engeland) en in Leuven (UZ Gasthuisberg).  Daarna startte hij onder supervisie van Prof Dr Suy en Prof Dr Nevelsteen zijn opleiding tot Vaatchirurg (UZ Gasthuisberg Leuven), waarna hij gedurende 1 jaar nog werkzaam was als staflid op deze dienst (supervisor). Tenslotte bekwaamde hij zich gedurende 6 maanden in de Thoraxheelkunde onder supervisie van Prof Lerut (UZ Gasthuisberg Leuven).

Sinds 01/01/2003 maakt Dr Bernaerts deel uit van het team Vaat- en Thoraxchirurgie van het AZ KLINA te Brasschaat.

Consultaties in het AZ KLINA en in het Diagnosecentrum Voorkempen.

Geaccrediteerd
Niet geconventioneerd
Erkenning Radioprotectie

Dr. Goedemé liep humaniora in het Sint-Eduardus te Merksem, waar hij afstudeerde in 2004. Hij behaalde het diploma Geneeskunde in 2011 aan de Universiteit Antwerpen, waarna hij startte met de opleiding Algemene Heelkunde. Tijdens deze 6 jaar, werkte hij in het UZ Antwerpen, GZA Sint-Augustinus en het UZ Brussel. In 2017 werd hij erkend als specialist in de Heelkunde en werd Vaat-en Thoraxchirurg na twee jaar bijkomende opleiding in het Imelda ziekenhuis te Bonheiden en in het UZ Antwerpen. Hier legde hij zich in het bijzonder toe op de endovasculaire vaatheelkunde, hybride- procedures en minimaal invasieve thoraxchirurgie.

Sinds 01/08/2019 maakt hij deel uit van het team Vaat-en thoraxchirurgie van het AZ KLINA te Brasschaat.

Consultaties in AZ KLINA, diabetes voetkliniek en privé te Antwerpen.

Geaccrediteerd
Niet geconventioneerd
Erkenning Radioprotectie

Dr. Janssen heeft zijn humaniora gevolgd aan het Kruisherencollege te Maaseik van 1971 tot 1977. Hij studeerde Geneeskunde aan het LUC te Hasselt van 1977 tot 1980 (kandidaturen) en nadien aan de K.U. Leuven van 1980 tot 1984 (doctoraten).

Hij volgde een opleiding Algemene Heelkunde aan de K.U. Leuven en nadien specialisatie Vaat- en Thoraxheelkunde, eveneens aan de K.U. Leuven waar hij afstudeerde in 1991.

In 1991 werkte Dr. Janssen in het kader van zijn legerdienst (allerlaatste lichting legerdienst) in het Militaire Ziekenhuis te Soest, Duitsland. Dr. Janssen startte zijn carrière als Vaatchirurg in AZ KLINA in 1992.

Geaccrediteerd
Niet geconventioneerd
Erkenning Radioprotectie

Dr. Reyntjens liep humaniora in het St. Jan Berchmanscollege te West-Malle waar hij afstudeerde in 1989. Hij behaalde het diploma Geneeskunde in 1996 (Cum Laude) aan de K.U. Leuven waarna hij startte met een opleiding in de Algemene Chirurgie. De opleiding tot Algemeen Chirurg verliep via de H. Familie te Gent, KLINA Brasschaat en St. Augustinus Wilrijk en werd afgerond in 2002. Daarna volgde nog twee jaren extra opleiding tot Vaatchirurg en een extra jaar tot Thoraxchirurg in St. Augustinus Wilrijk. Van 2005 tot 2007 was hij staflid in het AZ St. Maarten te Mechelen. Daarna was hij tot 2010 staflid in het VieCuri ziekenhuis te Venlo (Nl).

Sinds 01/07/2010 maakt Dr. Reyntjens deel uit van het team Vaat- en Thoraxchirurgie van het AZ KLINA te Brasschaat.

Consultaties in AZ KLINA en privé te Schoten

Geaccrediteerd
Niet geconventioneerd
Erkenning Radioprotectie